top of page
Fashion Model
Portrait with Olive Branch

THE STORY OF VIRGO

Cine suntem

Virgo a pornit ca proiect dintr-o pasiune de lungă durată pentru fashion, styling și fotografie, îmbinat cu cunoștințe tehnice practice și, cu cât s-a conturat mai mult, cu atât a prins viață proprie. La bazele acestui concept se află îmbinarea esteticii cu practicul, susținută de ideologii de actualitate pentru îmbunătățirea industriei fashion prin sustenabilitate, aprecierea calității înaintea cantității, accesibilitatea luxului și prețuirea hainelor vintage de calitate.

Ce facem

Noi cei de la Virgo alegem produsele cu grijă, pentru a avea un mix de elemente clasice aliniate cu ultimele trend-uri dar și diversitatea care să satisfacă cât mai multe stiluri. Pentru că știm cât de importantă este fiecare achiziție, toate produsele noastre sunt verificate, astfel încât la tine să ajungă un produs gata să fie adăugat la garderoba ta sustenabilă, printr-o experiență de shopping cât mai plăcută.

Ce ne dorim

Misiunea noastră este să demonstrăm că nu trebuie să spargi banca pentru a te îmbrăca în haine de designer, decât daca vrei, desigur.
Intra acum în magazin și vezi ce ți se potrivește - noi îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări ai avea!

Lasă-ne un mesaj

Multumim pentru submitare!

Modern Workspace
bottom of page