top of page

TRENDS TOAMNĂ/ IARNĂ

01

Preppy style: veste, carouri, uniforme

Cămăși, veste, pulovere preppy, fuste plisate, diferitele variațiuni ale tartanului sau ale printurilor în carouri, toate articole de bază ale stilului. Designeri precum Thom Browne și Ralph Lauren și-au format aproape întreaga identitate în jurul acestui stil în decursul anilor. Colecțiile de toamna/iarnă 2021 ale designerilor de actualitate apărute pe catwalk au decis că acest trend nu pleacă nicăieri și, din contră, este consolidat cu diferitele combinații fresh a ceea ce poate părea doar o uniformă.

*Colaj cu titlu de prezentare.

preppy1_edited.jpg

DIN COLECȚIA NOASTRĂ:

02

Statement coats

Jachetele, paltoanele și trench-urile sunt orice altceva dar nu banale în 2021. Print-urile îndrăznețe, culorile puternice, umerii structurali, blana artificială, siluetele interesante, toate acestea sunt menite să îți scoată ținuta în evidență în lunile întunecate din sezonul rece. Pe lângă impactul vizual, acest trend pune accent și pe nivelul de confort de care ai nevoie, prin folosirea materialelor de calitate precum lâna și cașmirul.

coats1_edited.jpg

*Colaj cu titlu de prezentare.

DIN COLECȚIA NOASTRĂ:

sacouri_edited.jpg

04

03

Back in business: costumul și sacoul

Tradiționalul costum format din două piese sau un simplu sacou la o fustă creion sau un pantalon drept au fost mereu piese esențiale din garderoba noastră office, mai ales din vremea în care mergeam cu toții la birou zilnic. Pentru toamna/iarnă 2021, designerii au readus în spotlight atât siluetele masculine, lejere, cât și cele clasice, drepte sau cambrate în talie. Acest look este menit să fie purtat și apreciat atât de business women cât și de persoanele pur și simplu pasionate de fashion.

*Colaj cu titlu de prezentare.

DIN COLECȚIA NOASTRĂ: